Fordon

Volvo-V40-my13-front-left-150x150Nya Volvo V40

Bränslesnål och överraskande alert I nya Volvo V40 har Volvo inte sparat på några resurser. Bilen är en kombination av allt det vi söker i en bil; bränslesnålhet, ultimata köregenskaper och säkerhet – allt i en mindre förpackning. Bilen har låg bränsleförbrukning, lågt koldioxidutsläpp. Djärv design – moderna säkerhetsdetaljer Volvo V40 är det djärvaste Volvo visat upp designmässigt. Interiören i Volvo V40 imponerar med hög kvalitet och många valmöjligheter, på allt från teknik till tillbehör. Exteriören sänder ut en kombination av elegans och sportighet men där känslan av smakfullhet dominerar. Bilen är på samma gång representativ och livfull. Tankarna förs till klassiska Volvo P1800 ES. Vad gäller säkerheten, kan du vara lugn, bilen är försedd med all den säkerhet som är så självklar för en Volvo men också många nyheter. En nyhet är bilens digitala instrumentpanel där föraren kan välja förarinformation i tre teman: ”Elegance”, ”Eco” eller ”Performance”.Högsta betyg i Euro NCAP-krocktest I ett krocktest som genomförts av europeiska krocktestinstitutet, Euro NCAP, fick nya Volvo V40 fem stjärnor och de högsta poäng som någonsin delats ut till en bil av den storleken. Något som visar att Volvo V40 är en av världens säkraste bilar att äga.Självklart är bilen utrustad med alkolås.

c30VOLVO C 30 (automat)

Volvo C30 är en dynamisk bil med ett nydanande och futuristiskt utseende. Den tuffa designen med den ramlösa glasbakluckan, en självsäker utstrålning och ett brett skulderparti ger C30 rikligt med muskler i ett sportigt och kompakt paket utan att ge avkall på säkerheten.

galleri_04Kawasaki ER-6n

Kawazaki ER-6n ( Begränsad ) Med ER-6n sätter Kawasaki en ny standard för mellanklasshojar. Den är lika lättkörd för nybörjaren,som rolig för den mera erfarena åkaren. En hoj som måste provköras.

galleri_05Honda Fireblade 1000 cc

Honda Fireblade 1000 cc Motorcykel som din lärare använder.

imageHarley Davidson Street Glide

Harley Davidson Street Glide Motorcykel som din lärare använder