Fordon

Volvo S60 (automat)

Volvo S60 sätter en ny standard i sin klass. Imponerande köregenskaper, användarvänlig teknik och ett välbalanserat chassi omdefinierar vad sportighet faktiskt handlar om. Bränslesnål och överraskande alert I nya Volvo S60 har Volvo inte sparat på några resurser.

Bilen är en kombination av allt det vi söker i en bil; bränsle snålhet, ultimata köregenskaper och säkerhet – allt i en mindre förpackning. Bilen har låg bränsleförbrukning, lågt koldioxidutsläpp.

S60 har konstrueras för smidiga starter och mjukare acceleration, vilket gör körningen mer bekväm både i stan och på landsväg. Vad gäller säkerheten, kan du vara lugn, bilen är försedd med all den säkerhet som är så självklar för en Volvo.

Volkswagen Golf (manuell/automat)

Golf har ett brett utbud av motorer: TSI-, TDI- och TGI-motorer för kraftfulla prestanda med särskilt låg förbrukning. Kombinationen av minimal slagvolym med en turboladdare och direkt bränsleinsprutning skapar en jämn kraftöverföring.  Den har en låg ljudnivån som förblir konstant.

Mildhybridtekniken i eTSI-motorn är en viktig innovation. En start-alternator stödjer motorn när du kör iväg och också vid låga hastigheter. Bromsning och rullning används för att ladda litium-jon-batteriet. Detta bidrar till att kraftigt minska bränsleförbrukningen och utsläppen.

Oavsett om du gillar en sportig eller bekväm körstil så anpassas bilens egenskaper genom den adaptiva chassikontrollen. De elektroniskt styrda stötdämparna reagerar på millisekunder på vägförhållandena och körsituationen och anpassar automatiskt dämpningen.

Yamaha MT-07 (tung)

Att MT-07 är den överlägsna marknadsledaren säger mycket om den. Det har varit den bästsäljande Hyper Naked-modellen varje år sedan lanseringen 2014.

För att framhäva MT-seriens vridmoment och kraft extra tydligt har MT-07 fått luftflödet som tema, vilket framgår av dess utseende från sidan. MT-designen förmedlar en mer organisk och mogen känsla och framhäver den rena Hyper Naked-karaktären med sitt kompakta chassi, integrerade belysning och rena design. Dessutom har komponenterna och konstruktion uppdaterats för att få fram MT-07:s särskilda attraktionskraft.

Yamaha MT-03 (begränsad/mellan)

Yamahas Hyper Naked modeller kombinerar ett aggressivt utseende och nervkittlande prestanda med ett avskalat chassi, smidiga köregenskaper och otroligt vridmoment. Med kraftfull ny design och prestandafokuserad teknik kombinerar MT-03 den stora motorcykelns pondus med lättviktarens smidighet. En ny standard för mellanklasshojar. Den är lika lättkörd för nybörjaren, som rolig för den mera erfarna åkaren. En hoj som måste provköras.

Honda Fireblade 1000 cc

Honda Fireblade 1000 cc Motorcykel som din lärare använder.

imageHarley Davidson Street Glide

Harley Davidson Street Glide Motorcykel som din lärare använder